Ano, vízum je potřeba, a to ať už jde o týdenní dovolenou, nebo o roční stáž. Více informací o vízových podmínkách naleznete na: zde.

Co se týká studijního pobytu, škola by vám měla vystavit potvrzení o studiu, na základě čeho vám vízum vydají. Poté je už potřeba jen sledovat datum platnosti a počet vstupů (může se jednat o vízum pro jeden, dva, nebo multi vstup/y). V tom by vám ale už nejspíše pomůže škola.

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google photo

Komentujete pomocí vašeho Google účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s